Помните ли Предколедното ни предизвикателство? Бяхме изчислили, че ако всеки наш приятел дари по 3 лв., ще успеем да съберем необходимите ни 5670 лв. за обучение на доброволни консултанти по кърмене извън София.

Благодарение на Вас, приятели, досега имаме събрани 667 лева! Много сме щастливи, че стъпка по стъпка се приближаваме до мечтата „Обучение за доброволни консултанти по кърмене 2012-2013 извън София“. Остават още 4993 лв., но началото беше поставено и се надяваме да успеем! Вярваме в приятелството и вече обмисляме къде да бъде новото Обучение 2012-2013!

Освен на всеки индивидуален дарител, който ни подкрепи, специални благодарности дължим на своите партньори. Едни от тях са Darove.com. Те подеха кампания „Подкрепа за кърмене“ (http://darove.com/Подкрепа-за-кърмене-НАПК), в която при закупуване на продукт, маркиран с логото на НАПК, всеки желаещ може да дари 1 лв. за Обучение 2013, а Дарове, заедно със своите партньори (Шушулка, Ненито, Възглавници Спелта, Зизуу и Freen), утроява сумата! Изключително сме благодарни и на фотографа от Велико Търново Александър Господинов, който със събраните пари от благотворителни фотосесии (165 лв.) стана най-големият засега дарител на кампанията! Приятели, можете да подкрепите кърменето и обучението на консултанти от Вашия град и без да е Коледа :)

Ако искате да дарите за „Обучение за доброволни консултанти по кърмене 2012-2013 извън София“, можете да го направите тук. Благодарим ви!